Takaisin

Studiorusketusta

Studiorusketusta tosiaan.

Koko alkuvuoden olen työskennellyt remppaamissani studiotiloissa kotinavetassa.
Aika kuluu siivillä ja työt ovat edenneet hyvin. Albumin biisit ovat äänitystä vaille valmiit. Tekstejä puuttuu vielä joistakin, mutta teemat alkavat hahmottua ja levystä on tulossa paras mitä olen koskaan tehnyt. Näinhän se kait aina pitäisikin olla, mutta mitään ei voida luovien hommien osalta pitää itsestäänselvyytenä. Tällä viikolla parit rumpusessiot ovat työn alla. Ja ensimmäisest kolme biisiä kävi soittamassa Suomen Aaron Sterling, Harri Nieminen. Olen tutustunut Harrin Booster-bilebändin kautta. Steady-beat sujuu hienosti. Harri on myös soittanut Elias Kaskisen päivänsankareissa ja on mies nähty myös Pikku G:n taustalla. Ammattimies.

Oma työtila on mahdollistanut ihanan aikatauluttomuuden. Huonolla tavalla tämä tarkoittaisi, että aika kuluu ns. vääriin asioihin, mutta päinvastoin. Olen saanut valtavasti aikaiseksi ja demotus on ollut hurjaa. Kiitos muutamien uskottujen sparraajien. Ainoa asia mikä on haitannut studiotyötä on lumisade. Olen tehnyt melkoisen määrän lumiurakointeja, ihan noin traktorihommina. Tämäkin on ollut erittäin ok. Kalusto toimii ja kuka nyt ei Jontikalla ajelusta tykkäisi.

Keikat alkavat kohta jollain tapaa. Kalenterissa on vielä paljon tilaa tulevalle vuodelle, mutta kaikki aikanaan. Pääasia on, että Heinu III valmistuu tänä keväänä.

Kuullaan.

J

Julkaistu: 10.2.2022