Takaisin

Keikkaähky yllätti

Koronan aiheuttama keikkatauko päättyi kuin seinään syys-lokakuun vaihteessa. Yhtäkkiä keikkoja oli lyhyelle ajalle paljon ja täytyy myöntää, että ajatus yhdeksästä keikasta kymmeneen päivään jopa pelotti etukäteen. Oliko tärkein työkaluni ”ääni” valmis..
Keikkoja oli vielä sovittuna useampi peräkkäin laivalle ja laivan ilmastointi ei ole koskaan ollut suosikkejani. Karvapalloja kurkussa ja nenä tukossa, ei motivoi koskaan.

Keikkoja oli oman Jimmy Cola-yhtyeen lisäksi myös Booster-bändin solistina, mikä oli toisaalta mielenkiintoista ja toisaalta taas työläämpää. Booster-bändin jäbät ovat mahtavia ukkoja, jotka ovat tulevan sukupolven ammattihanuja, jotka hallitsevat modernin bilemusan, mutta taipuvat myös uskottavasti perinteiseen hård rockiin yms. Jäbät keikkailevat artistien kanssa säännöllisesti tai työskentelevät omissa bändibändeissä. Arion, Erika Vikman, Ellinoora, Brother Firetribe, Elias Kaskinen, Antti Ketonen jne.

Keikat sujuivat mallikkaasti ja fiilis pidemmän keikkatauon jälkeen oli mainio, äänikin kesti. Väliin toki mahtui myös laulaja/kitaristi, laulaja/basisti tonttia + yksi duokeikka kera akustisen kitaran. Kamat pelasivat ja soitto raikasi. Väkeä riitti joka paikassa ja usko tulevaan tuntui palaavan niin soittajien, yleisön
kuin järjestäjien toimesta. Tsekkaa Jussin keikat keikkaosiosta.

Arttu Vauhkonen, Andy Nyholm, Mie, Roope Riihijärvi ja Harri Nieminen.

Julkaistu: 20.10.2021