Takaisin

”HEINU III” 27.5.2022.

Uusi albumi ilmestyy suoratoistopalveluihin 27.5.2022.
Toivottavasti pidätte. Minä ainakin pidän. Kolmas albumini on täysin itsenäinen teokseni. Mustikkamaa biisillä Janne Saksa oli pienessä roolissa, mutta muuten kaikki uudet kappaleet ovat omaa käsialaani. Pois lukien levyn avausraita ”Once upon a time in the west” (Morricone) on mun kaikkien aikojen suosikkielokuvani Huuliharppukostajan score. Ihan sairaan kaunis melodia. Tein siitä vanhahtavan rautalankaversion. Sen tarkoitus on rauhoittaa kuuntelija musiikkiini. En yritä tavoitella albumillani mitään. Toivon sen tuovan iloa elämään, kuten musiikin tarkoitus mielestäni onkin. Välittää ja herättää tunteita.

Kiitos levyllä soittaneet rumpalit Harri Nieminen, Leo Kunnas ja Epe Liukkonen. Janne Saksa Mustikkamaan yhteistyöstä ja levyn masteroinnista. Videosta ja myötäelämisestä Heinsen Nikkeä.
Musiikin inspiraatiosta kiitän Esa Kaartamoa, Esa Pulliaista ja Roope Riihijärveä.  Tuntuu siltä, että Heinu-levyjen matka on tullut loppuun. Seuraavaksi työstetään jollain muulla nimellä, ja se työstöhän on jo alkanut.

Julkaistu: 24.5.2022